|
|
YARDİM EDİN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizkarasu ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 18/Eylül/2013 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 18/Eylül/2013 Saat 15:17 |
HAZİRLİK SİNAVİNİ GECTİM AMA HAZİRLİK OKUMAK İSTİYORUM OKUYABİLİR MİYİM YA YARDİM EDİN OF
|
|
Afesacarsoy ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 02/Mart/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 1 Rep: 1 ![]() ![]() |
![]() |
Ydy'yedeki öğrenci işlerine başvur en kısa zamanda. Çünkü kur belirleme sınavlarından önce halletmen gerek... Tabii kesin olur demiyorum. Gidemem diyorsan da mesai saatleri içinde ara bir.
|
|
---------
Siganfu Sarayı'ndan Vey Irmağı'na kadar korku sarmıştı geceyi… Tarihin nabzına kırk düğüm attık, kim çözer bu bilmeceyi... ![]() |
|
tesekkür edenler: | denizkarasu |
harun95 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 12/Eylül/2013 Bölüm: Makina Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
of hocam of benim durum da seninle aynı.
sözde son on soruyu da yapmamıştım yanlışlıkla geçerim falan diye. baktılar az çok bi şey yapmış 70 verelim demişler gibi geldi bana. ydy ye de ulaşamıyorum 2 telefon da meşgul. |
|
|
|
denizkarasu ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 18/Eylül/2013 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
OF AYNİ SEKİLDE BENİ DE 70 İLE GECİRMİSLER. TESEKKUR EDERİM YARİN GDECEGİM DOKUZ ÇEŞMELERE SENDE BİR GİT İSTERSEN HARUN
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |