|
|
|
İzmir Bornova'a pansiyon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Molten ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Şubat/2012 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 11/Şubat/2013 Saat 12:02 |
Önümüzdeki günlerde İzmit Bornova'ya gitmem gerekiyor, ve en az 2 3 gün kalmak zorundayım. Pansiyonu uyumak için kullanıcam sadece yemek içme dışarıdan.
Bana İzmir bornova'da ucuz pansiyon isimlerini söyler misiniz? fiyatları ile birlikte? Google'da araştırma yaptım falan hiç aydınlatıcı bir bilgi rastlamadım ve rastladıklarım da 100+liradan başlıyor. Pansiyon şart değil, bir öğrenciye destek olmak için de odaya yerleşebilirim. En az 2 3 gün kalıcam. fiyatı Günlük ödenecek. Teşekkürler şimdiden :)
|
|
tezpa1 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Mart/2013 Bölüm: Resim Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
Biz bir duvar kağıdı sempozyumu için gelmiştik.İzmir bornova pahalı.Sezonla alakası olabilir tabi.Antalya'da kışın 40 TL olan oda yazın 200 TL
Düzenleyen tezpa1 - 11/Nisan/2013 Saat 10:12 |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |