|
|
sınıfta kalma/geçme yönetmelik |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | ||
buskan ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 23/Ocak/2012 Bölüm: İşletme(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 26/Ocak/2012 Saat 17:36 |
|
Kaçıncı sınıf olduğunu yazmamışsın ama daha ikinci dönem var.İkinci dönem geçersen 1,80i sınıfını geçersin.
|
||
asdfg4591 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 21/Ocak/2012 Bölüm: Ekonometri(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
|
capraza dusunce tekrar toparlama sansın varmı pekı ?
|
||
bussra ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 26/Ocak/2012 Bölüm: Kimya Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
|
1.sınıfım daha teşekkürler
|
||
elif337 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 10/Ağustos/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
|
ben bu sene 1in 1inde 6 dersten kaldım malesf:/ iknci dnm düzltblmyrm bikaçnı, yaz okulunda sadce 3 ders alablyrum sanrm, yardmcı olrmusnz ne yapmm gerekr
|
||
buskan ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 23/Ocak/2012 Bölüm: İşletme(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
|
ikinci dönem sıkı tutarsan yaz okuluyla toparlarsın. 1.dönemden kaldığın dersleri yaz okulunda alırsın ve evet max 3 ders alabiliyorsun.Şimdilik 2.dönem iyi bi ortalama yapmaya bak.
|
||
elif337 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 10/Ağustos/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
|
peki teşekkr ederm.
|
||
Memko ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Temmuz/2012 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
|
arkadaşlar ben başka bir üniversiteden geçiş yapmayı düşünüyorum da kamu yönetimine sınıf geçmede çan eğrisi yöntemi mi var deuda?
|
||
Espanyol ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 23/Ocak/2013 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
|
1. sınıf mühendislik öğrencisiyim. İlk dönem 4 dersten kaldım ve ortalamam 1.80 ın altında. Öğrenci işlerine her gittiğimde farklı bir cvp alıyorum. Sizlerden de bilgi almak istedim. Soruma geçmeden önce cvp veren herkese tşk etmek istiyorum. 2. dönem 1.80 geçsem bile 1. ve 2. dönemin ortalaması 1.80 ın altında gelecek gibi gözüküyor. Ayrıca yaz okulu kapanmış. Başka bi okulun yaz okuluna gidebilir miyim. Böyle bir şey mümkün değilse 2. sınıfta beni neler bekliyor :) hiçbir şey bilmiyorum deu nun sistemi hakkında. yardımlarınızı bekliyorum..
|
||
Commos ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 02/Şubat/2013 Bölüm: Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
|
Yaz okulu kalkmadı mı nasıl kalan dersleri yaz okulunda alabiliyoruz çünkü aynı sıkıntı bende de var ?
|
||
Espanyol ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 23/Ocak/2013 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
|
aynn yaz okulu yok bu sene. ben de anlamadım .s
|
||
ninest123 ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 13/Haziran/2015 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 148 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
|
mt0706 mt0706 |
||
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |