|
|
Çapraza mı kalmış oluyorum? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Whoracle ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 06/Eylül/2011 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 06/Eylül/2011 Saat 10:56 |
Bu yıl birinci sınıf bitti.İlk dönem ortalamam 1.62, yaz okulunda ikinci dönemden üç ders aldım ikinci dönem ortalamam 1.84 oldu. Yıl sonu kümülatif ortlamam ise 1.73de kaldı.
Şimdi bu durumda ikinci dönemi 1.84 yapmamın bana bir yararı olmuyor mu her türlü çaprazda mıyım? Çaprazdaysam bu çaprazdan kurtulmanın kendi dönemimle okumanın bir yolu var mı? Şimdiden teşekkür ederim ![]() |
|
brk26 ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 23/Ekim/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
malesef kalmışsın kurtulmanın bir yolu yok mecbur okuyacaksın gecmiş olsun...
|
|
asdfg4591 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 21/Ocak/2012 Bölüm: Ekonometri(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
Arkadaşlar ben iibf ekonometri okuyorum acaba not sistemleri hep aynımı ben birinci sınıf öğrencisiyim ve ff dersim var iki tane ortalamam 1,51 ikinci dönem ff olan dersimi alabiliyormuyum ... Birinci sınıfta alınabiliyor diye duydum doğrumu ? dönem ortalamam 1,80 olursa 1 in 1ini tekrar edicekmiyim
|
|
pupuleta ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 12/Haziran/2012 Bölüm: Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Anabilim Dalı Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
çapraz döneme kalanlar, giriş yılının aynı olduğu dönemle aynı mezuniyet törenine katılıyor mu yoksa alttaki dönemle mi beraber oluyor ?
|
|
goksu ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Mart/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 676 Tesekkür: 43 Rep: 50 ![]() ![]() |
![]() |
bence katılamazsın daha mezun olmamaış oluosun
eskiden sdece tek derse kalanlar katılabilio du ama sanırım onlar da katılamıo artık yeni yürütmeliğe göre bi ara öle bişi vardı
|
|
egekorkmaz ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 12/Haziran/2012 Bölüm: İşletme Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
1.sınıf öğrencisiyim güz dönemi 0.80 di ortalamam bahar dönemi 1.8 oldu diyelim kamulatif 1.8 i tutmayacak yaz okulundada 1.8 tutturamadım diyelim ama bahar dönemi 1.8 çapraz a mı kalıyorum nasıl oluyor arkadaşlar yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler:)
|
|
mehmetyldz ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 16/Haziran/2013 Bölüm: İktisat(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
merhaba ben iktisat 1 sınıftayım 1 dönem ortalamam 1,2 2 dönemle birlikte 1,8 ortalamayı tutramıycam ama ikinci dönem 1,8 ortalamyı geçiyorum sınıftamı kalmış oluyorum yokksa bir üst sınıfa geçip alttanmı alıyorum LÜTFEN ÇOK ACİL CEVAP VERİİRMİSİNİZ
|
|
ninest123 ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 13/Haziran/2015 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 148 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
xcv erg ddfg df g
mt0706 mt0706 |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |