|
|
Ydy ile ilgili her türlü soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 456 |
Yazar | |
nemesis92 ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 23/Ağustos/2011 Bölüm: İşletme Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 20/Eylül/2011 Saat 14:21 |
muhtemelen son kurdan başlarsın.yarının programı olan var mı ne yapcaz
|
|
rabona ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 20/Eylül/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
evet |
|
rabona ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 20/Eylül/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
hata yapmışsın :D berbat bi gruba düşersin sınıf ortamın iyi olmaz |
|
mlike ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 20/Ağustos/2011 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
Tamam muafiyeti geçemedik hazırlık okuycaz.d ama boşlamayıp çalışıldığı zaman gerçekten faydası oluyo mu
|
|
şairinseyirdefteri ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 25/Ağustos/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
http://www.ydy.deu.edu.tr/haber_detay.asp?haberID=75Bu duyurunun muhattabı öğrenciler arasında benim gibi kur sınavlarına girmeyenler de var mı acaba? Daha açık bir şekilde yazılabilirdi...
|
|
mlike ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 20/Ağustos/2011 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
"listelerde bilgilerini bulamayan öğrencilerin seviye tespit sınavı" derken bazı öğrenciler sınav listelerinde adını bulamamış bikaç kişiden duymuştum onlan bahsediyo olsa gerek. kur sınavına girmeyenler d kurundan başlıyo diye bliyorum ama isteğe bağlı olanlar için ne değişiyo bilemicem
|
|
şairinseyirdefteri ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 25/Ağustos/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
"düzey belirleme sınavına GİREMEYEN öğrencilerimizin dikkatine" demiş ama?
|
|
![]() |
girmeyen yazıyo.s Hem listelerde adını bulamayanlar diyo
|
|
Darkstn ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 20/Eylül/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
iyi akşamlar arkadaşlar ben de girmedim kur sınavlarına,sanırım en alt seviyeden başlıyorum(emin değilim) erken öğle zaman aralığında saat 12.25 ten 17.30 a kadar gibi bir sürede ders alıyorum yanılmıyorsam. sitede derslik filan görünüyor yarın o saatlerde gidip bi kontrol edicem. ingilizce seviyem iyi ve okulu 1 yıl daha uzatmak için muhafiyeti boş bırakıp çıktım. şu an siteden gördüğüm kadarıyla en iyi kur ile en kötü kur arası haftada 10 saatlik bir fark var(günde 2 de diyebiliriz). hali hazırda ingilizcem de iyi ve düşük bir sınıfta ortalamam yükselir diye düşünüyorum ve kafam rahat. ancak bir sorum olacak;okurken ortalama yüksekliği gibi durumlardan sınıf değişimi durumları oluyor mu? ya da yeni bir kur sınavı yapılır mı sene içinde?
şimdiden teşekkürler.
|
|
ninest123 ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 13/Haziran/2015 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 148 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
fvg rgdfg df gfg
mt0706 mt0706 |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 456 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |