|
|
hazırlık kitap fiyatları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nemesis92 ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 23/Ağustos/2011 Bölüm: İşletme Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 31/Ağustos/2011 Saat 23:10 |
arkadaşlar hazırlıkta hangi kiitaplar var birde 0 ve 2, el fiyatları yaklaşık ne kadar
|
|
goksu ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Mart/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 676 Tesekkür: 43 Rep: 50 ![]() ![]() |
![]() |
arkadaşlar kötü örnek olmak istemem ama hazırlık kitaplarını orjinal almaya kalkmayın
2-3 kat farkedio fiyatlar sevgi yolu die biyer var alsancakta bilmeyenler için ordan bulabilirsiniz ucuz korsan ama
|
|
pickle ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 11/Eylül/2010 Bölüm: İktisat(İngilizce) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
ben mesela B kuruydum 3 kitabımız vardı - inter-upper-advance- diye bu üçünü bide bi grammer kitabını 80tl ye almıştm okuldan orjinal. ama keşke almasaymışm çnkü korsanların tanesi 15tl miydi neydi.
|
|
nemesis92 ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 23/Ağustos/2011 Bölüm: İşletme Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
sağolun beyler sevgi yolunu biliyorum ben 200 250 tutar sanıyordum
|
|
goksu ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 22/Mart/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 676 Tesekkür: 43 Rep: 50 ![]() ![]() |
![]() |
okuldan alırsan tutar okdar
sevgi yoluncan alırsın tutmaz
|
|
mermaid ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 28/Ağustos/2010 Bölüm: Ekonometri(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
arkadaslar elımde ORJINAL hazırlık kıtapları (face2face) war workbooklar temız dıerlerı temız kullanılmıs ... BN ORJINAL OLDUGU ICIN COK PARA WERMISTIM ... KACIRMAYIN DERIM ....
ayrıca elımde ıkı tane gramer kıtabı war 1) ınsıde out ELS ARASTRIN cok ıyı bı kıtap 15 tl ye werıorum 2) new ınsıde gramer 10 tl ye bırkırım DURUMA GORE OZELDEN MSJ BEKLIORUMMM
Düzenleyen mermaid - 16/Eylül/2011 Saat 00:03 |
|
...aşk masalsa gerçek olsun...
|
|
ıraz ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() elementry face2face cdlerını arıyorum olan arakadaslar acıl cevap yazarsanız sevınırım acıl K.Tarihi: 23/Eylül/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
merhaba ben hazırlık ogrencısıyım ama suan için kıtapların ne olcagını bılmıyorum d kuruyum ama kıtaplar için sevgi yolunda daha uygun olur denıyo ama ben sımdıden fıyat araştırıyorum sızde ne kadar acaba
|
|
mermaid ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 28/Ağustos/2010 Bölüm: Ekonometri(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
ırazcım bn hepsını 60 a werıorum sewgıyolunda cok eskıler ve sahtelerı olur okuldakıler cok pahalı bnm kıtplrım orjınal ve bnde d kurydum gramerım duruo workbooklrım bos temız yanı o yuzden yıne sen arastrmanı yap dusunursen bana ozelden mesj atablırsın |
|
...aşk masalsa gerçek olsun...
|
|
Eddward ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 30/Ağustos/2010 Bölüm: Kamu Yönetimi(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
D kuru için elimde kullanılmış ama temiz kitaplar var almak isteyenler mesaj atsın fiyat konusunda anlasılır ve bütün kitaplar tam eksiksizdir...
|
|
ninest123 ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 13/Haziran/2015 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 148 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
d fersdfsd sdf sdf d
mt0706 mt0706 |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |