|
|
Hazırlığı Geçmek İçin Ne Yapmalı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | |
o4 ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 16/Ağustos/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 219 Tesekkür: 4 Rep: 5 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 22/Ağustos/2011 Saat 13:12 |
kayıt sırasında mufiyet sınavı başvuruları yapılıyor orda sormak daha iyi olacaktır zorunlu mu değil mi diye. izmir dışından gelecek öğrenciler gereksiz yol ve kalacak yer parası ödemesinler diye. tabi hazırlık okumak istiyorlarsa.
|
|
yeni şeyler söylemek lazım...
|
|
maritime20 ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 03/Eylül/2010 Bölüm: Denizcilik İşletmeleri Yönetimi(İngilizce) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 4 Rep: 4 ![]() ![]() |
![]() |
muafiyet sınavına girmek zorunlu diyolar ama birçok girmeyen vardı bu sene benim tanıdığım ama böyle bi örnekte vardı işte o yüzden bilgilendirmek istedim sonuçta 1 seneyi etkilicek. |
|
gokay4 ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 20/Ağustos/2011 Bölüm: Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Anabilim Dalı Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
bende hazırlıga gırıcem 6. sında kayıt yapıp ıstanbula donucem sonra tekrar 13-14 :S arası gelicem zorunlumu degilmi? bilgisi olan varmı arkadaşlar :S
|
|
gokay4 ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 20/Ağustos/2011 Bölüm: Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Anabilim Dalı Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
sitede zorunlu yazıyor mecbur giricez.
|
|
maritime20 ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 03/Eylül/2010 Bölüm: Denizcilik İşletmeleri Yönetimi(İngilizce) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 4 Rep: 4 ![]() ![]() |
![]() |
sitede zorunlu yazıyo diye girme zorunluluğunuz yok. eğer hazırlık okumak istemiyosanız sınava girip geçmeniz gerekiyo ama hazırlık okumak istiyorsanız muafiyete girmenizin bir mantığı yok. sadece girmediğniz zaman ufak tefek aksaklıklar yaşayabiliyorsnz bunun için girmenizde fayda var. ama zorunlu diye bişey yok. geçen sene benim tanıdığım girmeyen birsürü kişi vardı.
Düzenleyen maritime20 - 24/Ağustos/2011 Saat 17:59 |
|
matika_matrax ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 25/Ağustos/2012 Bölüm: Mimarlık Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
ben de bu sene yeni yazılıcam bölümüm mimarlık ingilizcem çok kötü ve hazırlık okumak istemiyorum dilekçeyle geçiliyormuş gibi bir şey duymuştum doğrumu
|
|
_fulya_ ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 23/Ağustos/2012 Bölüm: Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 1 Rep: 1 ![]() ![]() |
![]() |
Hayır dilekceyle gecmeniz icin hazırlıgı okumanız lazım hazırlıgı okuyup sınavlarda basarısız olursanız dilekceyle gecebilirsiniz.
|
|
sea35.5 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 20/Ağustos/2011 Bölüm: Şehir ve Bölge Planlama Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
mimarlık fakültesinde hazırlık isteğe bağlı bende şbp öğrencisiyim .Geçen yıl kayıt için gittiğimde hazırlık okumak isteyip istemediğimi sordular ona göre kağıt doldurdum
|
|
didar95 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() bu muhafiyet sinavinda konu olarak genelde ne veriliyo acaba mesela neyi karsilastirmanizi istiyolar K.Tarihi: 01/Ağustos/2013 Bölüm: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Dkftr
|
|
didar95 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() bu muhafiyet sinavinda konu olarak genelde ne veriliyo acaba mesela neyi karsilastirmanizi istiyolar K.Tarihi: 01/Ağustos/2013 Bölüm: Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
ya bu muhafiyet sınavların da tamam karşılartırma açıklama falan soruyolarda mesela neyin karşılaştırılması istendi geçen senelerde birde sınav çok mu zor ..
|
|
Dkftr
|
|
kursad ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Ağustos/2013 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
geçen sene ki sınavda bana gelen konular :
1) şehrinizdeki popüler sporları tanıtın 2) kredi kartları hakkındaki fikirleriniz 3) uçak yolculuğu ve tren yolculuğunu karşılaştırındı
|
|
unicorn
|
|
Proteybus ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 06/Ağustos/2013 Bölüm: Maden Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
arkadaşlar maden mühendisliğinde hazırlık okumam şart mı değilse nasıl muaf olurum.
|
|
so far so good
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |