|
|
2. dönem harçlary |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
berna-89 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 03/Eylül/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 07/Şubat/2011 Saat 16:46 |
ben internetten yatırmayı denedim. öğrenci numarası yanlış olabilir ya da okul bankaya bildirmemiş olabilir dedi. ne yapmam gerekiooo????? |
|
BeRNa
|
|
onur kartdere ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 31/Ağustos/2010 Bölüm: Kimya Öğretmenliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 1 Rep: 1 ![]() ![]() |
![]() |
bugn iş bankası kitlendi,11ine kadar uzatıldı yatırma tarihleri
|
|
Ben aklımı dile düşürdüm,
Kapalı kapıdan kafamı çıkarıp kafayı üşüttüm, Yüzüne okkalı cümleler üfürdüm. |
|
siren ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 18/Aralık/2008 Bölüm: Ekonometri Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 1 Rep: 1 ![]() ![]() |
![]() |
Zaten 11ine kadardı. Öğrenci işlerini arayıp sordum cuma günü.buraya da yazdım ama.
|
|
15101844
|
|
LuLu_ozlem ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 11/Eylül/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
Ben ydy deyim. Orasının harç yatırma zamanı farklı değildir dimi.. Kime sorduyam bilmio. Üstelik okulu aradm ama onlara da ulaşamadım bişi söylerseniz sevinirim :(:(
|
|
Legendery ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Eylül/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
Ben harcı yatırdım B.E.F'teyim 1.sınıf. İnternet üzerinden herhangi bir yenileme yapmam gerekir mi ders falan seçilecekmiş nasıl yapılıyor, varsa neler yapmalıyım ? Biraz acemiyim de kusura bakmayın
![]() |
|
rkybyrkl ![]() Moderatör ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1289 Tesekkür: 114 Rep: 247 ![]() ![]() |
![]() |
webkayıta girip derslerini seçiyorsun.1. sınıf olduğundan seçilmiştir sanırım sadece onaylaman gerekecektir;)
|
|
;)
|
|
ninest123 ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 13/Haziran/2015 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 148 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
fg ergdf gdfg
mt0706 mt0706 |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |