|
|
VİZELER(İktisat 1. Sınıf) Yardım!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
brk26 ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 23/Ekim/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 15/Kasım/2010 Saat 04:44 |
arkadaslar iktisat 1. sınıf ,vizeler malum yaklastı gecmiş yıllarda cıkmıs sorular ya da hocalarla ilgili önerilerde bulunacak üst sınıflardan arkadasların görüslerini ve yardımlarını bekliyoruz :)
1)Temel Ergun-İktisat 2)Seçkin Gönen-Muhasebe 3)Nurcan Çıraklar-Davranıs Bilimleri 4)Nurel Üner-İsletme 5)Mithat Kadri Vural-Tarih 6)Abdurrahman Günay-Türk Dili 7)İngilizce 8)Matematik 9)Serkan Odaman-Hukuk |
|
sakura ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 02/Eylül/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
ben de aynı konuda yardım istiyorum arkadaşlar.. bilen biri varsa lütfen yardımcı olsun..
|
|
ozzge35 ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ekim/2011 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
Serkan hoca için çıkmış sorulara bakman yeterli. Nurel hoca da aynı şekilde. çıkmış soruları harfi harfine ezberleyin işletme de :) Nurcan hoca da genelde çıkmış sorulara bnzer sorar. Temel hocaya gelince bi tane esneklik sorusu garanti çıkar ama diğr 2 soru hakknda ne desem yalan olur :) türk diline de çıkmış sorulara bakın. ingilizcede kelimeleri ezberleyin. mat, ikt, tarih bnlara da çalışıcaksınız artık :)
|
|
sakura ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 02/Eylül/2011 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
teşekkür ederim.. bu çıkmış soruları ü.. fotokopiden bulabileegimizi söylediler ama bazı iktisat üst sınıflar bu sorularn çıkmadıgını kaldıklarını söyledi ya da cevapların yanlış oldugunu :S
|
|
mecido_35 ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 27/Ekim/2011 Bölüm: İktisat(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
sen bakma o üst sınıflara nurel hoca hayatta değiştirmez sorularını temel hoca da alternatif maliyeti ve esneklik sorar davranış bilimlerine kolay gözüyle bakmayın hoca zor soruyo
|
|
![]() |
finansal muhasebeci seçkin gönen ve yarın vizesi var.. bu konuda bir tavsiyen var mı?? =)
|
|
ninest123 ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 13/Haziran/2015 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 148 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
hg rt hfghfg
mt0706 mt0706 |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |