|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
YARDIM İSTİYORUM:( |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | |
Nurullah
Forum Yenisi
K.Tarihi: 26/Temmuz/2010 Bölüm: Türk Dili ve Ed. Öğr. Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Konu: YARDIM İSTİYORUM:(Gönderim Zamanı: 26/Temmuz/2010 Saat 23:20 |
|
Arkadaşlar ben bu sene için okulunuzu seçmeyi düşünüyorum.fakat daha önce ordalarda okumuş bi tanıdık yok.seçsem mi napsam:)izmir ve edebiyat öğretmenliği hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa çok işimi görür..pek iyi yorumlar yok forumda ama inanmak istemiyorum imdaaaaattt:)
|
|
|
.....
|
|
rkybyrkl
Moderatör
Ne gemiler yaktım~~ K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1256 Tesekkür: 103 Rep: 225 |
Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 09:38 |
|
izmir çok güzeldir ama İstanbul'dan geliyorsan biraz küçük gelecektir.dedi,ğin bölümle ilgibi bi bilgim yok ama yerleşkeü güzel,onun dışında yerleşkeün bulunduğu bucayı görünce burası İzmir mi diyeceksindir.okulun eğitimi bence fena değil ama görüntü olarak pek beğenmiyor öğrenciler,bi eğitim fakültesi çok beğenilir.
|
|
|
Ne göreyim, kendime yıldızlardan daha uzaktım..
|
|
sir_baracuda
Yönetici
izmirr sorunlarınız için: "yönetimle iletişim" K.Tarihi: 25/Şubat/2006 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 782 Tesekkür: 126 Rep: 383 |
Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 11:14 |
|
ben istanbul da emirgan da oturuyodum üniversite için izmir bucaya geldim okul bitti şimdi izmir bucada oturmaya devam ediyorum. tercihe göre değişir. ama dünyada istanbul un yerini tutabilecek bir şehir yok belki biraz sanfransisco andırıyo:D oyuzden istanbulla izmiri karsılastırma küçük bir sehire gittiğini düşünmen yazım
en basıtınden ıstanbulun nufusu 12 mılyon izmirin nufusu 3 mılyon ama yasam stresi acısından izmir cok daha yasanılabilir bir şehirdir. bir cok ihtiyacını karsılıyabilecek buyuklukte bir sehir oldugu halde trafik, kirlilik daha azdır hatta yazın istanbuldan cok daha sıcak oldugu halde sanırım nem daha az, insanı daha az rahatsız ediyo. hem hayat daha ucuz istanbula göre örneğin izmir bucadan cok daha kötü bi semt olan bağcılarda 3+1 kiralar 550-600 ken izmir bucada okula yakın 3+1 400-450 liraya bulabilirsin rahatlıkla neyse hayatında hıc gormedıysen izmiri aileni ikna et burda bi öğretmen evinde rezervasyon yaptır bi hafta sonu gel gör buraları (öğretmen evinde herkez kalabiliyo fiyatı uygun ve güvenli diye dedim) Düzenleyen sir_baracuda - 27/Temmuz/2010 Saat 11:16 |
|
Nurullah
Forum Yenisi
K.Tarihi: 26/Temmuz/2010 Bölüm: Türk Dili ve Ed. Öğr. Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 12:01 |
|
ben liseyi boluda okudum dokunmaz yani bana küçüklüğü.ama fena değil anlattıklarınıza göre geliyorum:)
|
|
|
.....
|
|
Nurullah
Forum Yenisi
Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 12:01 |
|
bu arada çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için çok sağolun..
|
|
|
.....
|
|
sir_baracuda
Yönetici
izmirr sorunlarınız için: "yönetimle iletişim" K.Tarihi: 25/Şubat/2006 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 782 Tesekkür: 126 Rep: 383 |
Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 12:19 |
|
küçük derken istanbula göre küçük diyoduk zaten yoksa türkiyenin 3. büyük sehri:d
|
|
Nurullah
Forum Yenisi
Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 12:20 |
|
XD tmm tmm:D
|
|
|
.....
|
|
_stern_
Forum Bağımlısı
K.Tarihi: 14/Kasım/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 695 Tesekkür: 41 Rep: 83 |
Gönderim Zamanı: 29/Temmuz/2010 Saat 00:00 |
|
izmir güzel fakülte de güzel come in here :D
|
|
|
|
Nurullah
Forum Yenisi
Gönderim Zamanı: 29/Temmuz/2010 Saat 19:42 |
|
o zaman lets goo:)
|
|
|
.....
|
|
yol
Forum Acemisi
'je est un autre' K.Tarihi: 27/Ekim/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 294 Tesekkür: 26 Rep: 74 |
Gönderim Zamanı: 01/Ağustos/2010 Saat 16:59 |
|
gelme! bi fıkır bunalımı yaratayım
|
|
|
Ne kadar çok elimiz varmış meğer
İlkin, senin elinle tutuşan benimki Sonra çocuklarınki Gençlerinki Tekel işçilerininki Sonra, ellerin elleri... |
|
Nurullah
Forum Yenisi
Gönderim Zamanı: 01/Ağustos/2010 Saat 21:14 |
|
haydaaaaa.b.k a bastık şimdi desene:)
|
|
|
.....
|
|
Pr0F
Forum Bağımlısı
K.Tarihi: 20/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 698 Tesekkür: 159 Rep: 309 |
Gönderim Zamanı: 01/Ağustos/2010 Saat 21:20 |
|
İzmir e geldiğine pişman olmazsın bence :)
Eğitim fakültesi de gerek görüntü gerek eğitim olarak iyidir. hayırlısı olsun :)
|
|
|
Allah'ım kaderimde anarşi ve protesto, antidepresanlar ve içi boş bir gardırop, ne de çok yer kaplıyor mesela Al Pacino yardımın gerekiyor Kadıköy'deyim stop ..
|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |