|
|
|
Bornova'dan Buca'ya servis |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
merops ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 26/Temmuz/2010 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 26/Temmuz/2010 Saat 06:52 |
Merhaba arkadaslar bornovadan bucaya(dokuzcesmeler) gelen servislerin son durumu hakkinda bilgisi olan paylasabilir mi ?
Otobandan gelen servis var mi ?
Kac dakika suruyor yol ?
Ve gidis geli ne kadar tutar ?
Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler :) Düzenleyen merops - 26/Temmuz/2010 Saat 06:53 |
|
rkybyrkl ![]() Moderatör ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1289 Tesekkür: 114 Rep: 247 ![]() ![]() |
![]() |
otobandan servis var ama pek kullanacağını sanmıyorum çünkü 9çeşmelere gitmiyor.ben 1 sene bornova dan dokuzçeşmelere gittim,belediye otobüsüyle gidiyor herkes yaklaşık 1 saatlik bir yol.ama gözünü korkutmasın alışılıyor rahat gidiliyor.zaten zaman briaz ilerledikten sonra metroyla aktarma falan gibi yol kısaltıcı methodlar da bulunuyor:)
|
|
;)
|
|
fermanga ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 04/Eylül/2010 Bölüm: İşletme Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
otabandan giden servis hergün saat 8de yüzme havuzunun önünden kalkıyor ama tınaztepeye gidiyor,20dk sürüyormuş yol ve her bindiğinde 1.50tl ödüyosun
|
|
rkybyrkl ![]() Moderatör ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1289 Tesekkür: 114 Rep: 247 ![]() ![]() |
![]() |
haayııırr geçen sene 1 75 di :O
|
|
;)
|
|
fermanga ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 04/Eylül/2010 Bölüm: İşletme Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
yanlış olabilir ben hiç binmedim bikaç arkadşım binmişti,onların yalancısıyım.
|
|
![]() |
sene başına 1.50 di evet,bu sene 2 olmaması dileğiyle ^^
|
|
;)
|
|
ramsesxs ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 30/Temmuz/2010 Bölüm: Elektirik ve Elektronik Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
arkadaşlar bucada yurtlar çok pahalı ve bucayı beğenmedm bornovadan gelip gitmek istiyrm hazırlığı gecemezsm eğer 9çeşmelere sürekli servis var mı onu öğrenmek istiyorum.....?
|
|
TecnoBB ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 30/Ağustos/2010 Bölüm: İşletme Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 77 Tesekkür: 2 Rep: 2 ![]() ![]() |
![]() |
bucada ev kiraları ne kadar arkadaşlar?
|
|
![]() |
direkt dokuz çeşmelere servis yoktu,sadece tınaztepe kampüsüne geliyordu servis. bu sene nolur bilmem ama.Kiralara gelince bucada okula yakın yerlerde evler bayaa pahalı ama yerine göre filan ucuzluyor 350-400ten başlıyor ev fiyatları.
|
|
merops ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 26/Temmuz/2010 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
400 den basliyor benim gordugum en yuksek olarakta 700 u gordum ama daha yuksegi ve dusugu illaki vardir aramak lazim :)
|
|
![]() |
yani ama acele et :p
|
|
prnss ![]() Forum Yenisi ![]() ![]() K.Tarihi: 20/Eylül/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
arkadaşlar bende bu sene başlıyorum . bornovadan servisle ilgili net bir bilgi alabilirmiyim ? teşekkürler şimdiden.
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |