|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Tercih için Yardım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | ||
aeLiaL
Forum Yenisi
K.Tarihi: 25/Temmuz/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Konu: Tercih için YardımGönderim Zamanı: 25/Temmuz/2010 Saat 23:19 |
|
|
Merhabalar... Buu yeni konuyu burda açım bellki konu yeri bu bölüm değildir ama nerde açacağımı bilemediğimden dolayı burada açtım yönetici arkadaşların beni mazur görmesini rica ediyoru.. Arkadaşlar ben netten dokuz eylül üniversitesi için araştırma yaptırdım bu yıl LYS'den
Y-TS-2 puan türünden 452,077 PUAN aldım ve başarı taban puanım 9822 ben Buca Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği'ne girmek isitiyorum Buca Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği'nin geçen yılki puanı sözel2 315 sıralaması 16500'dü bana gelebilme ihtimali yüzde kaç olarak gözüküyor birde buraya yerleşirsem kazanacağım kazanımlar nelerdir acaba bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirm... Sizler gibi aynı üniversitede okumak için can atıyorum şimdiden teşekkürler ederim size.... |
||
aeLiaL
Forum Yenisi
K.Tarihi: 25/Temmuz/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 01:22 |
|
|
fikir verecek yok mu ?
|
||
rkybyrkl
Moderatör
Ne gemiler yaktım~~ K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Gönderilenler: 1256 Tesekkür: 103 Rep: 225 |
Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 09:34 |
|
|
buranın gelme ihtimali çok yüksek tabi.bölüm sana neler katar onu kestiremiyorum ama yerleşkeü güzeldir..tarih öğretmenliğinde kesin kararlı mısn ama sıralaman iyiymiş başka bölümler de düşünebilirsin bence |
||
|
Ne göreyim, kendime yıldızlardan daha uzaktım..
|
||
| tesekkür edenler: | aeLiaL | |
aeLiaL
Forum Yenisi
Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 19:31 |
|
evet arkadaşım kararlıyım 3 sınıftan beri olan hayalim burasıydı inşallah dediğin gibi gelir bana tşkler arkdaşım.... |
||
_stern_
Forum Bağımlısı
K.Tarihi: 14/Kasım/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 695 Tesekkür: 41 Rep: 83 |
Gönderim Zamanı: 28/Temmuz/2010 Saat 23:58 |
|
|
kesin kazanırsın
|
||
|
||
| tesekkür edenler: | aeLiaL | |
rkybyrkl
Moderatör
Ne gemiler yaktım~~ K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Gönderilenler: 1256 Tesekkür: 103 Rep: 225 |
Gönderim Zamanı: 29/Temmuz/2010 Saat 00:37 |
|
umarım dilediğin olur o zaman,reca ederim arkadaşım :)
|
||
|
Ne göreyim, kendime yıldızlardan daha uzaktım..
|
||
aeLiaL
Forum Yenisi
Gönderim Zamanı: 29/Temmuz/2010 Saat 13:17 |
|
|
inşallah...(:
|
||
tarihcicocuk
Forum Yenisi
K.Tarihi: 28/Ocak/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 12/Ağustos/2010 Saat 22:26 |
|
|
arkadasım ben tarıh ogretmenlıgı 2.sınıF ogrencısıyım merak ettıkLerını bana sorabıLırsınn (:
|
||
|
küçüK adımLar aTıyoRum ; HayaT BenimLe bYük oYnamasN diyE ..
! Tek Aşk FeneRBahçE ! KiLL For You
|
||
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |