Sipariş Sistemi Sipariş Sistemi  Anasayfa Anasayfa >Dokuz Eylül Üniversitesi >Bölümler >Buca Eğitim Fakültesi
  Aktif Konular Aktif Konular RSS: Tercih için Yardım
  Forumu Ara   Takvim   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Reklam Oluşturun
Waffle'ci Akın

Ziyaret Edin...
izmirNight

Ziyaret Edin...

Mesaj Panosu

Göster

Mesaj panosu 'bayan ev arka..' konusuna catgirl şu cevabı verdi; 'foton cok güz..'

Göster

Mesaj panosuna bnnz 'bayan ev arka..' konusunu açtı.

Göster

Senin açtığın '..' konusuna bnnz şu cevabı verdi; '..'

Göster

Mesaj panosuna adalet1 'adaletçiler n..' konusunu açtı.

Göster

Mesaj panosuna kartbasıpçıkana 'çeko..' konusunu açtı.

Göster

Mesaj panosuna sila 'eroğlu su yun..' konusunu açtı.

Tüm Mesajlar...

Üye İstatistikleri
 Rep TOP5

Rep:1787

blackandwhite

Rep:1681

by_jeem!!!

Rep:1676

Zatoichi

Rep:1487

Anstand

Rep:1219

türkçeci
 Üye İstatistikleri
 Mesaj TOP5

Anstand

mine89

türkçeci

DeNizLiLi

Zatoichi
 Tüm Liste İçin..
 Yemekhane

Tercih için Yardım

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
aeLiaL Açılır Kutu Gör
Forum Yenisi
Forum Yenisi
Simge

K.Tarihi: 25/Temmuz/2010
Durumu: Aktif Değil
Gönderilenler: 0
Tesekkür: 0
Rep: 0
Mesajın Direkt Linki Konu: Tercih için Yardım
    Gönderim Zamanı: 25/Temmuz/2010 Saat 23:19
Merhabalar... Buu yeni konuyu burda açım bellki konu yeri bu bölüm değildir ama nerde açacağımı bilemediğimden dolayı burada açtım yönetici arkadaşların beni mazur görmesini rica ediyoru..  Arkadaşlar ben netten dokuz eylül üniversitesi için araştırma yaptırdım bu yıl LYS'den
Y-TS-2 puan türünden 452,077 PUAN aldım ve başarı taban puanım 9822 ben Buca Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği'ne girmek isitiyorum Buca Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği'nin geçen yılki puanı sözel2 315 sıralaması 16500'dü bana gelebilme ihtimali yüzde kaç olarak gözüküyor birde buraya yerleşirsem kazanacağım kazanımlar nelerdir acaba bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa sevinirm... Sizler gibi aynı üniversitede okumak için can atıyorum şimdiden teşekkürler ederim size....
aeLiaL Açılır Kutu Gör
Forum Yenisi
Forum Yenisi
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 01:22
fikir verecek yok mu ?
rkybyrkl Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge
Ne gemiler yaktım~~

K.Tarihi: 13/Ağustos/2009
Gönderilenler: 1256
Tesekkür: 103
Rep: 225
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 09:34

buranın gelme ihtimali  çok yüksek tabi.bölüm sana neler katar onu kestiremiyorum ama yerleşkeü güzeldir..tarih öğretmenliğinde kesin kararlı mısn ama sıralaman iyiymiş başka bölümler de düşünebilirsin bence

Ne göreyim, kendime yıldızlardan daha uzaktım..
tesekkür edenler: aeLiaL
aeLiaL Açılır Kutu Gör
Forum Yenisi
Forum Yenisi
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27/Temmuz/2010 Saat 19:31
Orjinalini yazan: rkybyrkl

buranın gelme ihtimali  çok yüksek tabi.bölüm sana neler katar onu kestiremiyorum ama yerleşkeü güzeldir..tarih öğretmenliğinde kesin kararlı mısn ama sıralaman iyiymiş başka bölümler de düşünebilirsin bence

evet arkadaşım kararlıyım 3 sınıftan beri olan hayalim burasıydı inşallah dediğin gibi gelir bana tşkler arkdaşım....
_stern_ Açılır Kutu Gör
Forum Bağımlısı
Forum Bağımlısı
Simge

K.Tarihi: 14/Kasım/2009
Gönderilenler: 695
Tesekkür: 41
Rep: 83
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28/Temmuz/2010 Saat 23:58
kesin kazanırsın
tesekkür edenler: aeLiaL
rkybyrkl Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör
Simge
Ne gemiler yaktım~~

K.Tarihi: 13/Ağustos/2009
Gönderilenler: 1256
Tesekkür: 103
Rep: 225
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29/Temmuz/2010 Saat 00:37
Orjinalini yazan: aeLiaL

Orjinalini yazan: rkybyrkl

evet arkadaşım kararlıyım 3 sınıftan beri olan hayalim burasıydı inşallah dediğin gibi gelir bana tşkler arkdaşım....

umarım dilediğin olur o zaman,reca ederim arkadaşım :)
Ne göreyim, kendime yıldızlardan daha uzaktım..
aeLiaL Açılır Kutu Gör
Forum Yenisi
Forum Yenisi
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29/Temmuz/2010 Saat 13:17
inşallah...(:
tarihcicocuk Açılır Kutu Gör
Forum Yenisi
Forum Yenisi
Simge

K.Tarihi: 28/Ocak/2010
Gönderilenler: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12/Ağustos/2010 Saat 22:26
arkadasım ben tarıh ogretmenlıgı 2.sınıF ogrencısıyım merak ettıkLerını bana sorabıLırsınn (:
küçüK adımLar aTıyoRum ; HayaT BenimLe bYük oYnamasN diyE ..

! Tek Aşk FeneRBahçE !

KiLL For You
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

En Son Mesaj Yazılan Konular
Konu Forum Yazan Tarih Okunma
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın 25.09.2010 Geleneksel Deuforum buluşmasıDeuFORUM Buluşma GünlerirkybyrklBugün-02:331956
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Alttaki üyeye soru sor :)Forum oyunlarıEpic_FailBugün-02:311919
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Üsttekine iftira at :)Forum oyunlarıo4Bugün-02:222010
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın 2010-2011 işLetme öğrenciLeriİktisadi ve İdari Bilimler FakültesifazilBugün-02:222760
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın İzmir mi İstanbul mu ?İzmirEpic_FailBugün-02:201402
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Bass gitarist aranıyorSöz&MüziksolmyrBugün-02:034
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Referandumda KararınızDeuFORUM SohbetlerirkybyrklBugün-02:01109
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Amatör müzik gruplarıSöz&MüziksolmyrBugün-02:0112
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın inciraltı öğrenci yurduBucadaki YurtlarCYBugün-01:52783
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Kim hangi bölümde okuyor... Haydi Kaynaşmaya :DBuca Eğitim Yerleşkesidaisy*Bugün-00:511246
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın 2.10.2010 Monopoly tabu turnuvası zirvesiDeuFORUM Buluşma GünlerirkybyrklBugün-00:50138
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın seferihisar tatil köyüÜniversitemizramsesxsBugün-00:3641
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Son harfi kullanarak kelime türetmeForum oyunlarıdatenijeBugün-00:2381
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın Kelime Çağrışım OyunuForum oyunlarıdatenijeBugün-00:23365
Konuyu Görüntülemek İçin Tıklayın İyi BayramlarDeuFORUM SohbetlerimerveeeeBugün-00:13143
              Cevaplanmamış Konular Aktif Konular             

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bu Sayfa 0,984 Saniyede Yüklendi.