|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
istanbuldan gelenler buraya |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 45678> |
| Yazar | ||
virusizmir
Forum Kolik
B.A.G.S. K.Tarihi: 17/Eylül/2009 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1646 Tesekkür: 80 Rep: 171 |
Konu: istanbuldan gelenler burayaGönderim Zamanı: 17/Eylül/2009 Saat 17:16 |
|
|
Hoş geldiniz diyelim artık. Üzülmeyin arkadaşlar sizin için İstanbul'un yerini tutmasa da buralarda çok güzeldir.
|
||
|
SéMt-i âLâ BUCA!!! |
||
optimusprime
Forum Acemisi
K.Tarihi: 14/Ağustos/2009 Bölüm: İktisat(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 100 Tesekkür: 6 Rep: 11 |
Gönderim Zamanı: 17/Eylül/2009 Saat 18:13 |
|
Yok ya bursa üzerinden gidiyor.11 saat mi naptın sen ya ![]() |
||
BeTüL__
Forum Acemisi
K.Tarihi: 17/Eylül/2009 Bölüm: Makine Resim Konstrüksiyon (İMYO) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 17/Eylül/2009 Saat 18:38 |
|
|
bende istanbul beykozdan geliyorum bakalım nasıl olcak cok heyecanlıyım ya
|
||
Pr0F
Forum Bağımlısı
K.Tarihi: 20/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 698 Tesekkür: 159 Rep: 309 |
Gönderim Zamanı: 17/Eylül/2009 Saat 18:44 |
|
he ozaman tamamdır :D |
||
|
Allah'ım kaderimde anarşi ve protesto, antidepresanlar ve içi boş bir gardırop, ne de çok yer kaplıyor mesela Al Pacino yardımın gerekiyor Kadıköy'deyim stop ..
|
||
YunusDenizhan
Forum Acemisi
K.Tarihi: 31/Temmuz/2009 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 87 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 18/Eylül/2009 Saat 00:05 |
|
|
Bende İstanbul-Kurtuluş tan katılıyorum
İstanbul'dan uçakla izmire 40dk geldim dönerken pamukkaleyle 9 saat felan sürdü bence pamukkaleye binmeyin bizim otobüs kitlendi arabalı vapurdayken 1 saat onu hareket etmesini bekledik ![]() |
||
glorybox
Forum Acemisi
K.Tarihi: 17/Eylül/2009 Bölüm: Tıp Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 19 Tesekkür: 1 Rep: 2 |
Gönderim Zamanı: 18/Eylül/2009 Saat 00:21 |
|
|
ben 5 sene istanbulda lisede okudum. otobüs olarak nilüferi tercih ediyorum. daha rahat oluyo ama kamil koç da onla başabaş gidiyo zaten. ama 5 sene boyunca istanbul balıkesir arasını nilüferle gelmiştim. izmir nasıl olucak cidden merak ediyorum. istanbulun yerini tutabileceğini sanmıyorum ama.
|
||
|
i'm so tired of playing playing with this bow and arrow i'm gonna give my heart away leave it to the other girls to play
|
||
dejavu.ua
Forum Acemisi
K.Tarihi: 05/Şubat/2009 Bölüm: Şehir ve Bölge Planlama Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 2 Rep: 2 |
Gönderim Zamanı: 18/Eylül/2009 Saat 01:59 |
|
|
Ben izmirden istanbula hakikikoç tercih ediyorum izmir - istanbul 8 saat istanbul izmir 9 saat ortalama hizmet orta seviye ama hepsinde böyle otobuslerıne gore değişiyo bu.. Boss vardi 6.5 saatte istanbula gitti izmirden otobüler cok iiydi hizmet güzeldi ama oda iflas etti sanirim gunde tek seferleri vardi XD
|
||
|
Are you alive? How does it feel to be alive? Show mee!!! |
||
LBJ_23
Forum Acemisi
K.Tarihi: 19/Ağustos/2009 Bölüm: İstatistik Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 37 Tesekkür: 2 Rep: 2 |
Gönderim Zamanı: 18/Eylül/2009 Saat 13:33 |
|
|
bende okmeydanındanım arkadaşlar =)
bu arada izmir gerçekten istanbulu tutmucak arkadaşlar bencede,ama istanbuldan sonra gidilebilicek en iii bi kaç şehirden biridir sanırsam=)
|
||
BeTüL__
Forum Acemisi
K.Tarihi: 17/Eylül/2009 Bölüm: Makine Resim Konstrüksiyon (İMYO) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 18/Eylül/2009 Saat 22:38 |
|
|
bende kamil koçla geldim ama canım cok sıkıldı içim bayıldı tın tın tın giderken ne müzik var ne bişe şimdi nilüferi sectim mutluyum
bi müzik caları var tekrar tekrara rafet el roman baydııııııııııı ![]() Düzenleyen BeTüL__ - 18/Eylül/2009 Saat 22:39 |
||
glorybox
Forum Acemisi
K.Tarihi: 17/Eylül/2009 Bölüm: Tıp Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 19 Tesekkür: 1 Rep: 2 |
Gönderim Zamanı: 20/Eylül/2009 Saat 01:25 |
|
|
nilüfer kral yaaa artık tv de koydular önümüze gerçi kamil koç da koymuş sanırım tv
|
||
|
i'm so tired of playing playing with this bow and arrow i'm gonna give my heart away leave it to the other girls to play
|
||
BeTüL__
Forum Acemisi
Gönderim Zamanı: 22/Eylül/2009 Saat 01:24 |
|
|
yok yok daha o teknolojiyi yakalayamadı... var ama 3 tane lcd ekran var herksin izleyebileceği kişisel tv yok..
|
||
frenetico
Forum Acemisi
K.Tarihi: 12/Ağustos/2009 Bölüm: Makina Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 73 Tesekkür: 4 Rep: 6 |
Gönderim Zamanı: 22/Eylül/2009 Saat 01:45 |
|
|
onların hiç biri otobüs deil:D. verecekler prenses leri titreye titreye gidecez izmire
|
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 45678> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |