|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
istanbuldan gelenler buraya |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 678 |
| Yazar | |
merveeee
Forum Bağımlısı
K.Tarihi: 16/Ağustos/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 366 Tesekkür: 1 Rep: 1 |
Konu: istanbuldan gelenler burayaGönderim Zamanı: 16/Ağustos/2010 Saat 17:45 |
|
ben de istanbul'dan geliyorum buca eğitim fakültesine
sınıf öğretmenliği..
ve uçak biletimi ayırttım bile |
|
ipek91
Forum Yenisi
K.Tarihi: 02/Ekim/2009 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 24/Ağustos/2010 Saat 16:45 |
|
İstanbul'dan İzmir'e en rahat otobüs yolculuğu oluyo ikisini de denedim :) uçakla kısa sürüyo ama havaalanına gidip gelmesi zor baya bi sorun yaşamıştım :) en rahat nilifer ama önceden almanız gerekiyo bileti.ilk senesi olan arkadaşlar bence İstanbul'dan sonra gidilebilecek en güzel yere gidiyosunuz |
|
*flz*
Forum Acemisi
K.Tarihi: 16/Ağustos/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 26 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 24/Ağustos/2010 Saat 17:38 |
|
way way way ipekcim senin azından izmir için bu sözleri duymak ne kadar güzel böylee
|
|
|
Sana gelince...
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün.. Artık seninle biz, düşman bile değiliz.. |
|
ipek91
Forum Yenisi
K.Tarihi: 02/Ekim/2009 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 24/Ağustos/2010 Saat 23:20 |
|
herhalde öyle ne sandın
içindekilerle beraber çooook seviyorum hatta çook özledim
|
|
*flz*
Forum Acemisi
K.Tarihi: 16/Ağustos/2010 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 26 Tesekkür: 0 Rep: 0 |
Gönderim Zamanı: 25/Ağustos/2010 Saat 13:24 |
|
25gün kaldı sabret
|
|
|
Sana gelince...
Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım ne de zatın zahmet edip bana küssün.. Artık seninle biz, düşman bile değiliz.. |
|
catgirl
Forum Acemisi
K.Tarihi: 07/Eylül/2009 Bölüm: Güzel Sanatlar Eğitimi Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 78 Tesekkür: 7 Rep: 26 |
Gönderim Zamanı: 25/Ağustos/2010 Saat 15:28 |
|
Arkadaşlar mutlaka otobüs yada uçak biletinizi alın şimdiden yoksa cok zorlanırsınız :) ben şahsen bizzat dün gidip kendi otobüs biletimi aldım tekli koltuktan :D yoksa imkanı yok teklide yer olmuyo :P bilginize
Düzenleyen catgirl - 25/Ağustos/2010 Saat 15:28 |
|
|
İstanbullu
|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 678 |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |