|
|
|
Dokuzçeşmeler Yerleşkesi Fotoğrafları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
özg3 ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() ...zg... K.Tarihi: 16/Eylül/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 594 Tesekkür: 85 Rep: 217 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 28/Temmuz/2009 Saat 18:31 |
en güzeli boş amfi ama:D hocasızz dertsizzz:D
|
|
ya rab bela-yı aşk ile kıl aşina beni
bir dem bela-yı aşktan kılma cüda beni |
|
franklero ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 25/Eylül/2008 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 468 Tesekkür: 185 Rep: 356 ![]() ![]() |
![]() |
offf neydi ya o armutlar üzerindee yarım saat ders çalışıpp sınava girmekk.....:D
|
|
Her seven sevilenin boy aynasıdır. Sevmek sevilenin o aynaya bakmasıdır.
|
|
sona2kala ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Bölüm: Ekonometri(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 2 Rep: 3 ![]() ![]() |
![]() |
en az 5 sene mi gözümün önüne getirdim resimlerde.. Alışmak zor olacak başta belki ama süper olacak eminim ;)
|
|
hand3 ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 16/Ağustos/2009 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
anaam korkutmayın yaa:)
|
|
optimusprime ![]() Forum Acemisi ![]() K.Tarihi: 14/Ağustos/2009 Bölüm: İktisat(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 99 Tesekkür: 6 Rep: 11 ![]() ![]() |
![]() |
arkadaşlar şükredelim biraz bence ilkokul gibi binalarda okuyanlar var :D(bknz. mimar sinan fen-edebiyat fakultesi, marmara ekonometri)
![]() |
|
basak_p ![]() Forum Kolik ![]() ![]() zamanna geçer dedi zamanna zamannağğğ :D K.Tarihi: 15/Ağustos/2009 Bölüm: Ekonometri Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1076 Tesekkür: 349 Rep: 613 ![]() ![]() |
![]() |
bencede o kadarda fena deil alışırsınızzz
![]() |
|
۵...Hiç bir şey yavru bir kediden daha oyuncu, yaşlı bir kediden daha ciddi olamaz...۵
|
|
hand3 ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 16/Ağustos/2009 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
oleeeeeeeeeeeeey
![]() |
|
basak_p ![]() Forum Kolik ![]() ![]() zamanna geçer dedi zamanna zamannağğğ :D K.Tarihi: 15/Ağustos/2009 Bölüm: Ekonometri Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1076 Tesekkür: 349 Rep: 613 ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
۵...Hiç bir şey yavru bir kediden daha oyuncu, yaşlı bir kediden daha ciddi olamaz...۵
|
|
![]() |
![]() ![]() |
|
aslı989 ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 09/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 796 Tesekkür: 125 Rep: 232 ![]() ![]() |
![]() |
okul başlasada gitsek okulumuza:( |
|
kitapla çıktım yola
çünkü insana en çok kitap yakısıyor ve mürekkebin kuruduğu yerde kan akıyor |
|
hotshoot ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 13/Ağustos/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 173 Tesekkür: 4 Rep: 8 ![]() ![]() |
![]() |
burası idare edermiş yhaa :D
|
|
09.09
|
|
cafu ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 26/Ağustos/2009 Bölüm: Çevre Mühendisliği Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 2 Rep: 2 ![]() ![]() |
![]() |
acemilik dönemimi burda yapacağım demek.sonrada dağıtım var tınaza
![]() |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |