|
|
|
Dokuzçeşmeler Yerleşkesi Fotoğrafları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
rockkolik ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 06/Ocak/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() Gönderim Zamanı: 16/Ocak/2009 Saat 15:18 |
ben mkü deyim,kamu yönetimi 1. sınıftayım ve dokuz eylüle yatay geçiş yapmayı düşünüyorum..Sizce pişmam olur muyum???Yoksa okulumda mı kalmalıyım...Ya da tam tersi mi olur |
|
Round Them Up* ![]() Forum Bağımlısı ![]() ![]() K.Tarihi: 16/Ağustos/2008 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 826 Tesekkür: 135 Rep: 390 ![]() ![]() |
![]() |
İzmirli olarak söylüyorum bence geçmelisin.. |
|
KAPAT TELEVİZYONU ANNE ;
SENİ DE KANDIRIYORLAR.. |
|
rockkolik ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 06/Ocak/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
Bence de...teşekkür ederimm
|
|
seckin88 ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 05/Şubat/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 6 Rep: 14 ![]() ![]() |
![]() |
dostum mkü hatay sanırım. bende iskenderunluyum. memleketimi çok seviyorum ama izmir başka. dokuz eylüllü olmak ise başka bi güzel. hiç durma derim böle bi imkanın varsa.
|
|
tatlilimon ![]() Forum Acemisi ![]() ![]() K.Tarihi: 07/Ağustos/2008 Bölüm: İktisat Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 312 Tesekkür: 43 Rep: 90 ![]() ![]() |
![]() |
benim güzel kampusum
|
|
İşte sana bir ipucu: Bu işte elden geldiğince az göze çarpmalı...
|
|
fatos ![]() Forum Yenisi ![]() K.Tarihi: 28/Temmuz/2009 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 0 Tesekkür: 0 Rep: 0 ![]() ![]() |
![]() |
iyi güzel ama ben hukuk fakültesini merak ediyodum çok fazla resim yok gibi:( |
|
Misafir ![]() Misafir ![]() ![]() Tesekkür: 34 Rep: 50 ![]() ![]() |
![]() |
Dur ekleyeyim :)
|
|
![]() |
tesekkür edenler: | aquatofana |
I<ÜBr@ ![]() Forum Kolik ![]() ![]() Forum Hayaleti K.Tarihi: 17/Ağustos/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1865 Tesekkür: 360 Rep: 872 ![]() ![]() |
![]() |
9çeşmelerde o kdr yeşil alan ne gezer bee ![]() Düzenleyen I<ÜBr@ - 28/Temmuz/2009 Saat 18:20 |
|
![]() |
Evet Murat :)
Yeşil tabi hem sen bizim kafemizin önünü gördün mü?Üniversitede öyle bır duzenleme yok. :)
|
|
I<ÜBr@ ![]() Forum Kolik ![]() ![]() Forum Hayaleti K.Tarihi: 17/Ağustos/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 1865 Tesekkür: 360 Rep: 872 ![]() ![]() |
![]() |
mnder falan wardı glba |
|
![]() |
Ne minderi yav armut onlar :D Bir de koyun geldi okulumuza farketmedın mı?Gerci buyukbaş yerinde olur da neyse :D |
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |