|
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Eurovision BAŞARISI |
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Yazar | ||
ship-a-hoy
Forum Acemisi
K.Tarihi: 26/Mart/2008 Bölüm: Ekonometri Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 141 Tesekkür: 99 Rep: 143 |
Konu: Eurovision BAŞARISIGönderim Zamanı: 27/Mayıs/2008 Saat 23:14 |
|
|
Kerem....
Alman Lisesi'ni bitirdi. Koç Üniversitesi' İşletme diploması aldı. Boğaziçi Üniversitesi' Yüksek lisans yaptı. Mimari tarih üzerine.. Koç Üniversitesi' Öğretim üyesi olarak çalıştı. Sonra,İTÜ'ye geçti. Doktora yapıyor. Harun... Alman Lisesi'ni bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi' Felsefe diploması aldı. Ekolojiyle ilgileniyor. Burak... İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı şan bölümünü bitirdi,opera çalıştı. Kerem...
Jazz-rock'la başladı;Rolling Stones yorumladı;bana göre yerli Jimi Hendrix Mor ve Ötesi bu.
Türkiye'nin seçkin okullarını bir defa değil,defalarca bitirdiler.Anadili seviyesinde İngilizce ve Almanca biliyorlar.İsteseler Ama... Yabancı dilin kompleks haline getirildiği;anca "yes,no" diyebilenlerin özgeçmişlerine "İngilizce biliyor" diye yazdırdığı;İbrahim Tatlıses'in "van tu tiri forroo" dediği bir ülkede...Eurovision' Almış oldukları derece hiç önemli değil,teşekkür borçluyuz teşekkür...... |
||
|
E w ® i m d ı s h ı
|
||
| tesekkür edenler: | DeNizLiLi | |
sahip
Forum Bağımlısı
K.Tarihi: 03/Kasım/2006 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 781 Tesekkür: 257 Rep: 364 |
Gönderim Zamanı: 27/Mayıs/2008 Saat 23:42 |
|
|
ben de başarı derken neyi kast ettiğini merak etmiştim.ama grup eğitim seviyesi yönünden gerçekten başarılıymış.ama şerkıları pek başarılı değildi.
|
||
|
Doğdu sevinçten ağladılar, öldü üzüntüden.
O bu arada yaşadı, hiç düşünmediler. |
||
Zatoichi
Forum Kurdu
K.Tarihi: 05/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3641 Tesekkür: 672 Rep: 1676 |
Gönderim Zamanı: 27/Mayıs/2008 Saat 23:44 |
|
|
ben sevdim şarkılarınıda showlarınıda et pazarlaması yapmadan ,dillerinden ödün vermeden adam akıllı sundular parçalarını ama yarışmada şarkıdan başka herşey yarıştığı bilindiği için bu sonucu ciddeye almak bile yersiz bence
|
||
|
Ne senin adın Yûsuf, ne de ben Züleyhâ’yım.
Sanma ki ellerimden yırtılacak gömleğin... Lâkin bir gün Züleyhâ olup gelirsem sana, Yûsuf gibi karşıla, asil, iffetli, serin... |
||
gilraén
Forum Bağımlısı
K.Tarihi: 06/Eylül/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 906 Tesekkür: 44 Rep: 100 |
Gönderim Zamanı: 27/Mayıs/2008 Saat 23:49 |
|
|
o zaman seneye payetli mini elbise giymiş demet akalin oynak zıplak gerizekali bi şarki bide buz pateni yapan ilhan mansizla katildik mi kesin birinciyiz
![]() şaka bi yana o kadar baldir bacak ve hatun arasindan kendi dilimizle sifir sahne şovuyla yedinci olabildiysek ben o şarkiya başarili derim bide nedense aklima bi atasözü geldi:komşu komşunun külüne muhtaçtir |
||
| tesekkür edenler: | ship-a-hoy | |
Zatoichi
Forum Kurdu
K.Tarihi: 05/Eylül/2007 Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3641 Tesekkür: 672 Rep: 1676 |
Gönderim Zamanı: 27/Mayıs/2008 Saat 23:52 |
|
|
ya komşuluk diosunda bizden yunanistana çıktı yunanistan dan bize 1 puan dahi çıkmadı yaa saçmalığın da ötesinde bi durum
|
||
|
Sanma ki ellerimden yırtılacak gömleğin... Lâkin bir gün Züleyhâ olup gelirsem sana, Yûsuf gibi karşıla, asil, iffetli, serin... |
||
türkçeci
Forum Kolik
K.Tarihi: 25/Ağustos/2007 Bölüm: Türkçe Öğretmenliği(İÖ) Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 3827 Tesekkür: 487 Rep: 1219 |
Gönderim Zamanı: 27/Mayıs/2008 Saat 23:53 |
|
|
tamamen siyasi bir durum.yarışma olmaktan çoktan çıkmış da haberimiz yok
|
||
|
gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız,
göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır.. ve gözleri ancak gözler bağışlayabilir.. haydar ergülen |
||
ship-a-hoy
Forum Acemisi
K.Tarihi: 26/Mart/2008 Bölüm: Ekonometri Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 141 Tesekkür: 99 Rep: 143 |
Gönderim Zamanı: 27/Mayıs/2008 Saat 23:53 |
|
düşünsene Harun'u etekli,,sexy büstiyerli,,kesin 1. olmuştuk:D
hele o yunanlıların secret combination şarkıları ne kadar sıradan,,özensiz yaaa,,politik oyunlar bunnar,,bakın ingiltere çekilelim diye protestolara başlamış,,bis de ise katılmak "bis de warıs yaa" demek olduğu için ennnn önemli gündem maddesi oluo,,yok tarkan mı gitsin,,mustafa sandal mı??Diorumki bizi ennn ii BANU ALKAN temsil eder:)böle saçma bi organizasyonda yane...
|
||
|
E w ® i m d ı s h ı
|
||
ship-a-hoy
Forum Acemisi
Gönderim Zamanı: 27/Mayıs/2008 Saat 23:56 |
|
senin gibisini bu forumda ilk görüyorum yaaa,,senin adına anıt yaptırıp mum diktirtcem senin gibileri çok yaşasın die e mi???10 numarasınnnn yaaaa... Düzenleyen ship-a-hoy - 27/Mayıs/2008 Saat 23:57 |
||
|
E w ® i m d ı s h ı
|
||
gilraén
Forum Bağımlısı
K.Tarihi: 06/Eylül/2007 Bölüm: Hukuk Durumu: Aktif Değil Gönderilenler: 906 Tesekkür: 44 Rep: 100 |
Gönderim Zamanı: 27/Mayıs/2008 Saat 23:58 |
|
işte diyorum ya ew alma komşu al diye bütün komşularimiz bizden nefret ederken biz onlara bol keseden puan dağitiyoruz rusya nasi birinci oldu saniyosunuz s.s.c.b. den dağilan bütün ülkeler rusya ya oy werdi balkan ülkeleri birbirine kuzey bloğu birbirine.. tıpkı nuri bilge ceylanin da dediği gibi tutkuyla sevilen yalniz güzel ülke bunlarin arasinda kaldi |
||
gilraén
Forum Bağımlısı
Gönderim Zamanı: 27/Mayıs/2008 Saat 23:59 |
|
teşekkür ederim ![]() |
||
Zatoichi
Forum Kurdu
Gönderim Zamanı: 28/Mayıs/2008 Saat 00:05 |
|
haklısında benim hazmedemediğim nokta bizden onlara oy çıkması çok mu sevioruz biz onları yani pehh
|
||
|
||
gilraén
Forum Bağımlısı
Gönderim Zamanı: 28/Mayıs/2008 Saat 00:07 |
|
|
ya türkiyede yaşayan ermeniler rumlar filan yok mu onlar oy weriyolar hep nasil almanyada türkler bize oy weriyosa onlarda kendi ülkelerine veriyolar bu topraklarda yüzyıllarca birlikte yaşadik gidenler olduğu gibi kalanlar da oldu
|
||
Yanıt Yaz
|
Sayfa 12> |
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |